2018

05.12.-06.12.

Daytona IWSC Test - - .
IPCM Test - - .
ICTSC Test - - .

05.01.-07.01.

Daytona IWSC Test - - .
IPCM # 1 - 105 min. .
ICTSC Test - - .
25.01.-28.01. Daytona IWSC # 1 N # 1 24 h .
ICTSC # 1 - 4 h .
xx.02. Homestead FARA # 1 - 500 miles .
20.02.-23.02. Sebring IWSC Test - - .
09.03.-11.03. St. Petersburg PWC GT # 1 S # 1 2x 50 min. .
PWC GTS # 1 - 2x 50 min. .
14.03.-17.03. Sebring 12h IWSC # 2 N # 2 12 h .
IPCM # 2 - 105 min. .
ICTSC # 2 - 2 h .
23.03.-25.03. COTA / Austin PWC GT # 2 X # 1 2x 60 min. .
PWC GTS # 2 - 2x 50 min. .
PWC TC # 1 - 2x 40 min. .
13.04.-15.04. Long Beach IWSC # 3 - 100 min. .
PWC GT # 3 S # 2 50 min. .
19.04.-22.04. Barber IPCM # 3 - 105 min. .
27.04.-29.04. Virginia PWC GT # 4 X # 2 2x 60 min. .
PWC GTS # 3 - 2x 50 min. .
PWC TC # 2 - 2x 40 min. .
xx.04. Homestead FARA # 2 - 500 miles .
04.05.-06.05. Mid-Ohio IWSC # 4 - 160 min. .
ICTSC # 3 - 2 h .
18.05.-20.05. Canadian Tire PWC GT # 5 S # 3 2x 50 min. .
PWC GTS # 4 - 2x 50 min. .
25.05.-26.05. Lime Rock Park PWC GT # 6 X # 3 2x 60 min. .
PWC GTS # 5 - 2x 50 min. .
PWC TC # 3 - 2x 40 min. .
xx.05. Homestead FARA # 3 - 500 miles .
01.06.-02.06. Detroit IWSC # 5 - 100 min. .
22.06.-24.06.

Road America

PWC GT # 7 S # 4 2x 50 min. .
PWC GTS # 6 - 2x 50 min. .
28.06.-01.07. Watkins Glen IWSC # 6 N # 3 6 h .
ICTSC # 4 - 4 h .
06.07.-08.07. Canadian Tire IWSC # 7 - 160 min. .
IPCM # 4 - 105 min. .
ICTSC # 5 - 2 h .
13.07.-15.07.

Portland

PWC GT # 8 X # 4 2x 60 min. .
PWC GTS # 7 - 2x 50 min. .
PWC TC # 4 - 2x 40 min. .
20.07.-21.07. Lime Rock Park IWSC # 8 - 160 min. .
ICTSC # 6 - 2 h .
xx.07. Sebring FARA # 4 - 500 miles .
03.08.-05.08. Road America IWSC # 9 - 160 min. .
ICTSC # 7 - 2 h .
10.08.-12.08. Utah MSs Campus PWC GT # 9 X # 5 2x 60 min. .
PWC GTS # 8 - 2x 50 min. .
PWC TC # 5 - 2x 40 min. .
17.08.-19.08. Virginia IWSC # 10 - 160 min. .
IPCM # 5 - 105 min. .
ICTSC # 8 - 2 h .
31.08.-02.09. Watkins Glen PWC GT # 10 S # 5 2x 50 min. .
PWC GTS # 9 - 2x 50 min. .
PWC TC # 6 - 2x 40 min. .
xx.08. Homestead FARA # 5 - 500 miles .
07.09.-09.09. Laguna Seca IWSC # 11 - 160 min. .
ICTSC # 9 - 2 h .
10.10.-13.10. Road Atlanta IWSC # 12 N # 4 10 h .
IPCM # 6 - 105 min. .
ICTSC # 10 - 2 h .
19.10.-21.10. Laguna Seca IGTC - - 8 h .
xx.10. Daytona FARA # 6 - RoC .
xx.12. Thunderhill T25H - - 25 h .
xx.12. Homestead FARA # 7 - 12 h .