Kalender 2018

 
Kalender 2019
04.01. - 06.01.
Daytona
IMSA IWSC Test - - .
IPCM # 1 - 3 h .
24.01. - 27.01.
Daytona
IMSA IWSC # 1 N # 1 24 h .
IMPC # 1 - 4 h .
09.03. - 10.03.
St. Petersburg
PWC GT4 AS # 1 - 2x 50 min. .
02.03. - 03.03.
COTA
PWC GT # 1 - 2x 90 min. .
GT4 AX # 1 - 2x 50 min.
GT4 AE # 1 - 2x 60 min.
GT4 AW # 1 - 2x 60 min.
TC # 1 - 2x 40 min.
13.03. - 16.03.
Sebring
IMSA IWSC # 2 N # 2 12 h .
IPCM # 2 - 105 min. .
IMPC # 2 - 2 h .
30.03.-31.03.
Laguna Seca
SRO IGTC # 2 - 8 h .
PWC GT4 AW# 2 - 2x 60 min. .
12.04. - 14.04.
Long Beach
IMSA IWSC # 3 - 100 min. .
PWC GT4 AS # 2 - 2x 50 min. .
27.04. - 28.04.
Virginia
PWC GT # 2 - 2x 90 min. .
GT4 AS # 3 - 2x 50 min.
GT4 AX # 2 - 2x 60 min.
GT4 AE # 2 - 2x 60 min.
TC # 2 - 2x 40 min.
03.05. - 05.05.
Mid-Ohio
IMSA IWSC # 4 - 160 min. .
IPCM # 3 - 105 min. .
IMPC # 3 - 2 h .
18.05. - 19.05.
Canadian Tire (CDN)
PWC GT # 3 - 2x 90 min. .
GT4 AS # 4 - 2x 50 min.
GT4 AX # 3 - 2x 60 min.
GT4 AE # 3 - 2x 60 min.
31.05. - 01.06.
Detroit
IMSA IWSC # 5 - 100 min. .
08.06. - 09.06.
Sonoma
PWC GT # 4 - 2x 90 min. .
GT4 AX # 4 - 2x 60 min.
GT4 AW # 3 - 2x 60 min.
TC # 4 - 2x 40 min.
28.06. - 30.06.
Watkins Glen
IMSA IWSC # 6 N # 3 6 h .
IMPC # 4 - 4 h .
05.07. - 07.07.
Canadian Tire (CDN)
IMSA IWSC # 7 - 160 min. .
IPCM # 4 - 3 h .
IMPC # 5 - 2 h .
13.07. - 14.07.
Portland
PWC GT4 AS # 5 - 2x 50 min. .
GT4 AX # 5 - 2x 60 min.
GT4 AW # 4 - 2x 60 min.
TC # 3 - 2x 40 min.
19.07. - 20.07.
Lime Rock Park
IMSA IWSC # 8 - 160 min. .
IMPC # 6 - 2 h .
02.08. - 04.08.
Road America
IMSA IWSC # 9 - 160 min. .
IMPC # 7 - 2 h .
23.08. - 25.08.
Virginia
IMSA IWSC # 10 - 160 min. .
IPCM # 5 - 105 min. .
IMPC # 8 - 2 h .
30.08. - 01.09.
Watkins Glen
PWC GT # 5 - 2x 90 min. .
GT4 AS # 6 - 2x 50 min.
GT4 AX # 6 - 2x 60 min.
GT4 AE # 4 - 2x 60 min.
TC # 5 - 2x 40 min.
13.09. - 15.09.
Laguna Seca
IMSA IWSC # 11 - 160 min. .
IMPC # 9 - 2 h .
21.09. - 22.09.
Road America
PWC GT # 6 - 2x 90 min. .
GT4 AS # 7 - 2x 50 min.
GT4 AX # 7 - 2x 60 min.
GT4 AE # 5 - 2x 60 min.
TC # 6 - 2x 40 min.
09.10. - 12.10.
Road Atlanta
IMSA IWSC # 12 N # 4 10 h .
IPCM # 6 - 105 min. .
IMPC # 10 - 2 h .
19.10. - 20.10.
? Las Vegas

(Grand Finale)
PWC GT # 7 - 2x 90 min. .
GT4 AS # 8 - 2x 50 min.
GT4 AX # 8 - 2x 60 min.
GT4 AW # 5 - 2x 60 min.
TC # 7 - 2x 40 min.
XX.12.-XX.12.
Thunderhill
NASA Thunderhill
25 h
- 25 h .

Impressum Datenschutz